Gebruikershandleiding Nokia C21 Plus

Download

Nokia C21 Plus

Download

Noodoproepen

Belangrijk: verbindingen kunnen niet onder alle omstandigheden worden gegarandeerd. Vertrouw nooit alleen op een draadloze telefoon voor het tot stand brengen van essentiële communicatie, bijvoorbeeld bij medische noodgevallen.

Voordat u de oproep plaatst:

• Schakel de telefoon in.
  • Ontgrendel het telefoonscherm en de toetsen als deze vergrendeld zijn.
  • Ga naar een plek waar de signaalsterkte voldoende is.

Tik op het startscherm op phone.

1. Voer het officiële alarmnummer in voor het gebied waar u zich bevindt. Alarmnummers verschillen per locatie.
  2. Tik op phone.
  3. Geef de benodigde informatie zo nauwkeurig mogelijk op. Beëindig de oproep pas als u hiervoor toestemming hebt gekregen.

Mogelijk moet u ook de volgende stappen uitvoeren:

• Plaats een SIM-kaart in de telefoon. Als u geen SIM-kaart hebt, tikt u op het startscherm op Noodgeval.
  • Als uw telefoon om een PIN-code vraagt, tikt u op Noodgeval.
  • Schakel de oproepbeperkingen in uw telefoon, zoals het blokkeren van oproepen, vaste nummers of beperkte groep gebruikers uit.
  • Als het mobiele netwerk niet beschikbaar is, kunt u ook proberen een internetoproep tot stand brengen als u toegang tot internet hebt.