Gebruikershandleiding Nokia C21 Plus

Download

Nokia C21 Plus

Download

Uw telefoonsoftware bijwerken

Zorg dat u up-to-date blijft. Werk uw telefoonsoftware en apps draadloos bij om nieuwe en verbeterde functies voor uw telefoon te krijgen. Via software-updates kunt u ook de prestaties van uw telefoon verbeteren.

Beschikbare updates installeren

Tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Systeemupdate > Controleren op update om te zien of er updates beschikbaar zijn.

Als u een melding ontvangt dat er een update beschikbaar is, volgt u gewoon de instructies die op uw telefoon worden weergegeven. Als uw telefoon geheugen tekortkomt, moet u mogelijk foto's en andere zaken naar de geheugenkaart verplaatsen.

Waarschuwing: tijdens het installeren van een software-update kunt u het apparaat niet gebruiken, zelfs niet om een alarmnummer te bellen, totdat de installatie voltooid is en het apparaat opnieuw is ingeschakeld.

Voordat u begint met de update, sluit u een lader aan of controleer u of de batterij van het apparaat voldoende stroom heeft en maakt u een verbinding met Wifi. De updatepakketten kunnen namelijk veel mobiele gegevens verbruiken.