Gebruikershandleiding Nokia C21 Plus

Download

Nokia C21 Plus

Download

Geheugen vrijmaken op uw telefoon

Als uw telefoongeheugen volloopt, kunt u bestanden naar een geheugenkaart verplaatsen of niet-noodzakelijke bestanden verwijderen.

Bestanden naar een geheugenkaart verplaatsen

Tik op Bestanden > Afbeeldingen om foto's van uw telefoongeheugen naar een geheugenkaart te verplaatsen. Houd de foto die u wilt verplaatsen ingedrukt en tik op more_vert > Verplaatsen naar > SD-kaart.

Tik op Bestanden > Documenten en overige als u documenten en bestanden wilt verplaatsen. Tik op more_vert naast de bestandsnaam en tik op Verplaatsen naar SD-kaart.