Toegankelijkheid

Menuweergave wijzigen

Selecteer om te bepalen hoe het menu Apps wordt weergegeven Menu > Instellingen > Systeem > Hoofdmenuweergave en vervolgens 3x3 om 9 apps tegelijk in het menu weer te geven of 1x1 om 1 app tegelijk weer te geven. Als u 1x1 selecteert, bladert u naar boven of beneden om tussen de apps in het menu te schakelen.

Uw noodcontactdetails toevoegen

Om een noodoproep te kunnen plaatsen, moet u informatie over uw noodcontactpersoon toevoegen.

1. Uw persoonlijke informatie toevoegen: Selecteer om uw persoonlijke gegevens toe te voegen Menu > Instellingen > Apparaat > Noodcontactgegevens > Basisinformatie en Belangrijke informatie.
  2. Selecteer de contacten die bij een noodoproep moeten worden gebeld: Selecteer Menu > Instellingen > Apparaat > Noodgeval > Noodcontacten en selecteer noodcontacten uit uw contactenlijst toe. U kunt geen officiële noodnummers als noodcontact gebruiken.
  3. Voordat u noodoproepen kunt plaatsen, moet u ze eerst inschakelen. Selecteer Menu > Instellingen > Apparaat > Noodgeval > Noodinstellingen en schakel Noodoproep in.

Een noodoproep plaatsen

Houd de toets Noodoproep enkele seconden ingedrukt. De telefoon belt uw eerste noodcontactpersoon. Als dit contact niet binnen 25 seconden opneemt, belt de telefoon het volgende contact en daarna het volgende contact enzovoort, totdat iemand opneemt of totdat u op drukt. Let op: als de noodoproep wordt beantwoord, gaat de telefoon in handsfree-modus. Houd de telefoon niet dicht tegen uw oor, aangezien het geluid nogal hard kan zijn.