Uw telefoon instellen en inschakelen

Nano-SIM

Belangrijk: Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor gebruik met een nano-simkaart. Bij gebruik van incompatibele simkaarten kan de kaart of het apparaat schade oplopen en kunnen gegevens op de kaart beschadigd raken.
Let op: schakel het apparaat uit en koppel het apparaat los van een eventuele lader of een ander apparaat als u covers wilt verwijderen. Raak de elektronische onderdelen niet aan terwijl u covers verwisselt. Bevestig altijd de covers voordat u het apparaat opbergt of gebruikt.

De achterklep openen

De achterklep openen
  1. Steek uw vingernagel in de kleine gleuf aan de bovenkant van de telefoon en til deze iets op.
  2. Plaats uw vingernagel in de ruimte die aan de zijkant is gecreëerd en til deze op om de hoes te verwijderen.
  3. Als de batterij zich in de telefoon bevindt, licht u deze eruit.

De simkaarten gebruiken

De simkaarten gebruiken
  1. Schuif de simkaart in de simkaartsleuf met het contactgebied naar beneden gericht.
  2. Als u een tweede simkaart hebt, schuift u deze in sleuf SIM2. Beide simkaarten zijn tegelijkertijd beschikbaar wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, maar als één simkaart actief is, bijvoorbeeld om een oproep te plaatsen, is de andere mogelijk niet beschikbaar.
Tip: Als u wilt weten of uw telefoon twee simkaarten kan gebruiken, raadpleegt u het etiket op de verkoopdoos. Als er 2 IMEI-codes op het etiket staan, hebt u een Dual SIM-telefoon.

De geheugenkaart plaatsen

De geheugenkaart plaatsen
  1. Schuif de geheugenkaarthouder naar beneden en open deze.
  2. Plaats de geheugenkaart in de sleuf.
  3. Sluit de houder en schuif deze omhoog om hem op zijn plaats te vergrendelen.
  4. Plaats de batterij weer terug.
  5. Plaats de achterklep weer terug.

Gebruik alleen compatibele geheugenkaarten die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat. Incompatibele kaarten kunnen de kaart en het apparaat beschadigen en gegevens op de kaart aantasten.

Belangrijk: Verwijder de geheugenkaart niet wanneer deze door een app wordt gebruikt. Daardoor zou de geheugenkaart namelijk kunnen beschadigen, evenals de gegevens op de kaart.

Tip: Gebruik een snelle microSD-geheugenkaart tot 32 GB van een bekende fabrikant.
Opmerking: Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van de geheugenruimte.

Uw telefoon inschakelen

Houd ingedrukt.