Contacten

Een contact toevoegen

1. Selecteer Menu > Contacten > menu > Nieuw contact toevgn.
  2. Selecteer waar u het contact wilt opslaan.
  3. Schrijf de naam en voer het nummer in.
  4. Selecteer menu > Contact opslaan.

Een contact vanuit een gesprekkenlijst opslaan

1. Selecteer Menu > Opr.geschiedenis en blader naar links naar Gemiste oproep > Gebelde nummers, Ontvangen gesprekken of Geweigerde oproepen, afhankelijk van waaruit u het contact wilt opslaan.
  2. Blader naar het nummer dat u wilt opslaan, selecteer menu > Toevoegen aan contacten en selecteer of dit een nieuw of een bestaand contact is.
  3. Selecteer waar u het contact wilt opslaan.
  4. Voeg de naam van het contact toe, controleer of het telefoonnummer correct is en selecteer menu > Contact opslaan.

Een contact bellen

U kunt een contact rechtstreeks bellen vanuit de contactenlijst.

1. Selecteer Menu > Contacten.
  2. Blader naar het contact dat u wilt bellen.
  3. Druk op .