Gebruikershandleiding Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Instellingen voor Ga naar

U kunt snelle koppelingen aan verschillende apps en instellingen van Ga naar toevoegen.

Instellingen van Ga naar bewerken

In de linkerbenedenhoek bevindt zich Ga naar en wanneer u dit selecteert, hebt u toegang tot verschillende apps en instellingen. U kunt de apps en instellingen naar uw voorkeur wijzigen.
  1. Selecteer Menu > > Naar instel..
  2. Selecteer Selectieopties.
  3. Blader naar een snelkoppeling die u aan de lijst Ga naar op het startscherm wilt toevoegen en Mark. (markeer) deze.
  4. Selecteer Gereed om de lijst te sluiten en Ja om de wijzigingen op te slaan.

U kunt uw lijst Ga naar ook opnieuw organiseren.

1. Selecteer Organiseren.
  2. Blader naar een item dat u wilt verplaatsen en selecteer Verplaatsen.
  3. Selecteer of u deze in de lijst omhoog, omlaag, naar de bovenkant of naar de onderkant wilt verplaatsen.
  4. Selecteer Terug om de lijst te sluiten en Ja om de wijzigingen op te slaan.