Gebruikershandleiding Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Berichten verzenden en ontvangen

Berichten schrijven en verzenden

1. Selecteer Menu > > Bericht maken.
  2. Schrijf een bericht in het veld Bericht.
  3. Selecteer Opt. > Verz. en voeg een ontvanger toe. Als u een telefoonnummer wilt invoeren of een ontvanger wilt toevoegen, selecteert u Zoeken om Contacten te openen.
  4. Selecteer Verz..

Schrijfopties

Als u in het berichtveld staat, vindt u in Opties diverse opties voor het schrijven van een bericht. U kunt bijvoorbeeld symbolen invoeren en berichten opslaan of wissen.

U kunt vanuit Opties ook voorspelde tekst (het woordenboek) inschakelen.

Berichtopties

Wanneer u een bericht hebt ontvangen op uw telefoon, opent u het bericht en selecteert u Opties. Blader naar Nummer gebruiken en selecteer Opt. > Oproep om de afzender te bellen. U kunt conversaties verwijderen en de afzender aan een gescreende lijst toevoegen.