Gebruikershandleiding Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Persoonlijke inhoud van uw telefoon verwijderen

Als u een nieuwe telefoon koopt of om een andere reden uw oude telefoon weg wilt doen of wilt hergebruiken, kunt u uw persoonlijke informatie en inhoud als volgt verwijderen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van al uw persoonlijke inhoud.

Inhoud van uw telefoon verwijderen

Als u persoonlijke inhoud van uw telefoon verwijdert, moet u opletten of u inhoud uit het telefoongeheugen of van de simkaart verwijdert.

1. Als u berichten wilt verwijderen, selecteert u Menu > > Berichten verwijderen. Selecteer een van de beschikbare opties om de gewenste berichten te verwijderen.
  2. Als u contacten wilt verwijderen, selecteert u Menu > > Verwijderen en vervolgens Eén tegelijk of Alles verwijderen.
  3. Als u al uw gespreksinformatie wilt verwijderen, selecteert u Menu > > Recente oproepen wissen en vervolgens Alles.
  4. Controleer of al uw persoonlijke inhoud is verwijderd.