Bruksanvisning for HMD Pulse Pro

Download

HMD Pulse Pro

Download

Finne en tapt telefon

Finn eller lås telefonen din

Hvis du mister telefonen din, har du mulighet til å finne den, låse den eller slette den eksternt hvis du har logget på en Google-konto. Finn min enhet er på som standard for telefoner som er knyttet til en Google-konto.

Hvis du vil bruke Finn min enhet, må den tapte telefonen din være:

• Slått på
  • Logget på en Google-konto
  • Koblet til mobildata eller Wi-Fi
  • Synlig på Google Play
  • Posisjon slått på
  • Finn min enhet slått på

Når Finn min enhet kobles til telefonen din, ser du telefonens posisjon og telefonen mottar et varsel.

1. Åpne android.com/find på datamaskin, nettbrett eller telefon koblet til Internett og logg på Google-kontoen din.
  2. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den tapte telefonen øverst på skjermen.
  3. På kartet ser du omtrent hvor telefonen befinner seg. Posisjonen er omtrentlig og det kan hende den ikke er nøyaktig.

Hvis Finn min enhet ikke kan finne telefonen, viser den den siste kjente posisjonen, hvis den er tilgjengelig. Hvis du vil låse eller slette telefonen, følger du instruksjonene på nettstedet.