Bruksanvisning for HMD Pulse Pro

Download

Beskytt telefonen med ansiktet ditt

Konfigurer ansiktsgjenkjenning

1. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet og personvern > Enhetslås > Ansikts- og fingeravtrykkopplåsing.
  2. Velg hvilke opplåsingsmetoder du vil bruke som reserve på låseskjermen, og følg instruksjonene som vises på telefonen.

Hold øynene åpne og sørg for at ansiktet ditt er fullt synlig og ikke dekket av noe objekt, for eksempel en lue eller solbriller.

Merk: Bruk av ansiktsdata til å låse opp telefonen er ikke like sikkert som et fingeravtrykk, mønster eller passord. Telefonen kan låses opp av noen eller noe som ligner deg. Ansiktsopplåsing kan fungere dårlig i bakgrunnsbelyste omgivelser, eller når det er for mørkt eller lyst.

Lås opp telefonen med ansiktet ditt

For å låse eller låse opp telefonen din, bare slå skjermen på og se på de fremre kameraet.

Hvis det er en feil med ansiktsgjenkjennelse og du ikke kan bruke alternative påloggingsmetoder for å gjenopprette eller tilbakestille telefonen på noen måte, trenger telefonen service. Tilleggsgebyrer kan påløpe, og alle de personlige dataene på telefonen kan bli slettet. Hvis du vil ha mer informasjon, må du kontakte nærmeste godkjente servicested for telefonen din, eller telefonforhandleren din.