Brukerveiledning for Nokia 105 (2017)

Download

Sende og motta meldinger

Skrive og sende meldinger

1. Velg Meny > > Opprett meld..
  2. Skriv en melding i Melding-feltet.
  3. Velg Valg > Send for å legge til en mottaker. Du kan angi et telefonnummer eller legge til en mottaker ved å velge Søk for å åpne Kontakter.
  4. Velg Send.

Skrivevalg

Du kan finne forskjellige valg for å skrive en melding under Valg når du er i meldingsfeltet. Du kan, for eksempel, sette inn symboler og lagre eller forkaste meldinger.

Du kan også slå på ordlisten fra Valg.

Meldingsalternativer

Når du har mottatt meldinger på telefonen, åpner du en melding og velger Valg. Bla til Bruk nummer, og velg Valg > Anrop for å ringe avsenderen. Du kan slette samtaler og legge til avsenderen i en blokkert-liste.