Brukerveiledning for Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Fjerne privat innhold fra telefonen

Slik kan du fjerne personlig informasjon og innhold hvis du kjøper en ny telefon eller vil kaste eller gjenvinne telefonen din. Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å fjerne alt privat innhold.

Fjerne innhold fra telefonen

Når du fjerner privat innhold fra telefonen, må du være oppmerksom på om du fjerner innhold fra minnet på telefonen eller på SIM-kortet.

1. For å fjerne meldinger, velger du Meny > > Slett meldinger . Velg blant de alternative valgene for meldingene du vil slette.
  2. For å fjerne kontakter, velger du Meny > > Slett, og velg om du vil slette kontakter En og en eller Slette alle.
  3. Hvis du vil fjerne samtaleinfo, velger du Meny > > Slett og velger Alle anrop.
  4. Kontroller om alt personlig innhold har blitt fjernet.