Nokia 3310 3G brukerhåndbok

Download

Nokia 3310 3G

Download

Ekstramateriale

Nedtellingsur

Hvis du trenger en alarm, men ikke vil lage en i alarmklokken, kan du bruke nedtellingsuret. Du kan for eksempel ta tiden på noe som koker på kjøkkenet.

1. Velg Meny > Ekstra > Nedtellingsur.
  2. Bruk rulletastene for å angi tiden og skriv et navn for nedtellingen.
  3. Velg Start.

Etter at du har satt en tid i nedtellingsuret, returner til Meny > Ekstra, rull til Nedtellingsur og trykk rulletasten for å redigere eller fjerne uret.

Stoppeklokke

1. Velg Meny > Ekstra > Stoppeklokke.
  2. Velg Start.
  3. Trykk når for eksempel en etappe er fullført.

For å stoppe, velg Stopp og trykk .

Konverterer

1. Velg Meny > Ekstra > Konverterer.
  2. Velg hva du ønsker å konvertere, og hvordan du ønsker å konvertere det.
  3. Bruk talltastene for å skrive inn begge målene. Konverterer konverterer målene automatisk.