Nokia 3310 3G brukerhåndbok

Download

Nokia 3310 3G

Download

Fjerne privat innhold fra telefonen

Slik kan du fjerne personlig informasjon og innhold hvis du kjøper en ny telefon eller vil kaste eller gjenvinne telefonen din.

Fjerne innhold fra telefonen

Når du fjerner privat innhold fra telefonen din, vær spesielt oppmerksom på at du fjerner innhold fra telefonnminnet eller SIM-kortet.

1. For å fjerne meldinger, velg Meny > > > Slett samtaler. Velg samtalene du vil slette, og deretter . Du kan også velge > Velg alle for å velge alle samtalene samtidig.
  2. For å slette kontakter, velg Meny > > > Slett kontakter. Velg kontaktene du ønsker å slette, og velg . Du kan også velge > Velg alle for å velge alle kontaktene samtidig.
  3. For å slette anropsinformasjon, velg Meny > > Slett alle.
  4. Kontroller at alt ditt personlige innhold er fjernet.