Brukerveiledning for Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Kopiere innhold

Kopier bilder, videoer, musikk og annet innhold du har opprettet (og lagret på minnekortet) mellom telefonen og datamaskinen.

Kopiere innhold mellom telefonen og datamaskinen

For å kopiere innhold fra minnet på telefonen, må du ha et minnekort i telefonen.

1. Koble telefonen til en kompatibel datamaskin med en kompatibel USB-kabel.
  2. Velg Masselagring.
  3. Åpne en filutforsker på datamaskinen, som for eksempel Windows Utforsker, og gå til telefonen. Du kan se innholdet som er lagret på minnekortet.
  4. Dra og slipp objekter mellom telefonen og datamaskinen.