Brukerveiledning for Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Innstillinger for Gå til

Du kan legge til hurtigkoblinger til forskjellige applikasjoner og innstillinger til Gå til.

Redigere innstillinger for Gå til

Nederst til venstre har du Gå til, og når du velger det, får du tilgang til forskjellige applikasjoner og innstillinger. Du kan endre applikasjonene og innstillingene etter eget ønske.
  1. Velg Meny > > Gå til innst..
  2. Velg Velg valg.
  3. Bla til en snarvei du vil legge til i Gå til-listen på startskjermen og velg Merk.
  4. Velg Utført for å lukke listen, og Ja for å lagre endringene.

Du kan også omorganisere Gå til-listen.

1. Velg Organiser.
  2. Bla til et objekt du vil flytte og velg Flytt.
  3. Velg om du vil flytte det opp, ned, til toppen eller til bunnen av listen.
  4. Velg Tilbake for å lukke listen, og Ja for å lagre endringene.