Nokia 5 brukerveiledning

Download

Nokia 5

Download

Meldinger

Følg med på det som skjer på telefonen med varsler.

Bruk varslingspanelet

Når du mottar nye varsler, som meldinger eller tapte anrop, vises indikatorikoner på statusfeltet på toppen av skjermen. Hvis du vil se mer informasjon om ikonene, åpner du varslingspanelet og viser detaljene.

Hvis du vil åpne varslingspanelet, drar du statusfeltet nedover. Hvis du vil lukke varslingspanelet, sveiper du oppover på skjermen.

Hvis du vil endre varslingsinnstillingene for en app, trykker du på Innstillinger > Varsler, og deretter trykker du på navnet på appen for å åpne appinnstillingene.

Bruk hurtiginnstillingsikonene

Bruk hurtiginnstillingsikonene

For å aktivere funksjoner trykker du på ikonene for hurtiginnstillinger på varslingspanelet. Hvis du vil se flere ikoner, drar du menyen ned.

For å omorganisere ikonene trykker du på mode_edit, trykker og holder på et ikon, og drar det til et annet sted.