Nokia 5 brukerveiledning

Download

Nokia 5

Download

Slå på og sett opp telefonen din

Når du slår på telefonen for første gang, hjelper telefonen deg med å sette opp nettverksforbindelser og telefoninnstillinger.

Slå på telefonen

1. For å slå på telefonen, trykker du og holder inne strømtasten helt til telefonen vibrerer.
  2. Når telefonen er slått på, velger du språk og region.
  3. Følg instruksjonene som vises på telefonen.

Overfør data fra den forrige telefonen din

Du kan overføre data fra en tidligere enhet til enheten din via din Google-konto.

Hvis du vil sikkerhetskopiere data på den gamle telefonen til Google-kontoen, ser du i den gamle telefonens brukerveiledning.

1. Trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Google.
  2. Velg hvilke data du vil skal gjenopprettes på telefonen din. Synkroniseringen starter automatisk så snart telefonen din er koblet til Internett.

Gjenopprett appinnstillinger fra den forrige Android-telefonen din

Hvis den forrige enheten din var en Android, og sikkerhetskopiering til Google-konto er aktivert på den, kan du gjenopprette appinnstillinger og Wi-Fi-passord.
  1. Trykk på Innstillinger > Sikkerhetskopier og tilbakestill.
  2. Bytt Automatisk gjenoppretting til .