Brukerveiledning for Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Endre utseendet på startskjermen

Velge et nytt bakgrunnsbilde

Du kan endre bakgrunnen på startskjermen din.

1. Velg Meny > > Display-innstillinger > Bakgrunnsbilde.
  2. Velg Standard, rull til bakgrunnsbildet du vil ha, og velg Vis.
  3. Hvis du liker bakgrunnsbildet, velger du Velg, og deretter velger du hvordan du vil plassere bakgrunnsbildet på startskjermen.
Tips: Du kan også bruke et bilde du har tatt selv eller mottatt som bakgrunnsbilde. Velg Meny > > Displayinnstillinger > Bakgrunnsbilde > Bilder.

Vise dato og tid

Du kan velge om du vil se dato og tid på startskjermen til telefonen.

Velg Meny > > Dato og tid > Vis tid og dato > .

Hvis du vil at telefonen skal oppdatere tiden automatisk, slår du på Autooppd. av tid.

Tips: Du kan også angi at telefonen skal vise klokkeslett når skjermen er inaktiv. Velg Meny > > Displayinnstillinger > Overblikksskjerm > .