Brukerveiledning for Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Tastatur

Bruke tastene på telefonen

• For å se appene og funksjonene på telefonen din, velg Meny på startskjermen.
  • For å gå til en app eller funksjon, trykk på rulletasten opp, ned, venstre eller høyre. For å åpne appen eller funksjonen, trykk på rulletasten.
  • For å gå tilbake til startskjermen, trykk på avslutningstasten .
  • For å endre volumet på telefonen, trykk volum opp- eller volum ned-tasten.
  • For å slå på lommelykten, trykk opp på rulletasten to ganger på startskjermen. Rull opp én gang for å slå av lommelykten. Ikke rett lyset mot øynene til noen.

Lås tastaturet

Lås tastaturet for å unngå utilsiktede tastetrykk: Velg Gå til > Lås tastatur. Trykk på avslutningstasten og velg Lås opp for å låse opp tastaturet.