Nokia T10 bruksanvisning

Download

Nokia T10

Download

Ta vare på enheten

Håndter enheten, batteriet, laderen og ekstrautstyret varsomt. Følgende råd bidrar til at enheten fungerer som den skal.

• Oppbevar enheten på et tørt sted. Nedbør, fuktighet og alle typer væsker kan inneholde mineraler som kan føre til at elektroniske kretser korroderer.
  • Ikke bruk eller oppbevar enheten i støvete eller skitne omgivelser.
  • Oppbevar ikke telefonen i omgivelser med høy temperatur. Høye temperaturer kan skade enheten eller batteriet.
  • Ikke oppbevar telefonen på steder med lav temperatur. Når enheten oppnår normal temperatur igjen, kan det dannes fuktighet inne i enheten som kan skade den.
  • Enheten må bare åpnes som beskrevet i brukerveiledningen.
  • Uautoriserte modifikasjoner kan skade enheten og bryte forskrifter for radioenheter.
  • Ikke slipp, slå eller rist enheten eller batteriet. Hardhendt håndtering kan ødelegge den.
  • Bruk en myk, tørr klut til å rengjøre overflaten på enheten.
  • Ikke mal enheten. Maling kan føre til at enheten ikke fungerer som den skal.
  • Hold enheten borte fra magneter eller magnetfelt.
  • Du bør lagre viktige data på minst to atskilte steder, for eksempel på enheten, på et minnekort eller en PC, eller noter deg viktig informasjon.

Ved bruk over lang tid, kan enheten føles varm. Dette er i de fleste tilfeller normalt. For å unngå at den skal bli for varm, kan enheten automatisk redusere ytelsen, slukke skjermen under videoanrop, lukke apper, stoppe lading og, når dette er nødvendig, slå seg selv av. Hvis enheten ikke fungerer som den skal, ta den til nærmeste autoriserte serviceanlegg.