Nokia T10 bruksanvisning

Download

Nokia T10

Download

Automatisk tekstkorrigering

Bruk tastaturordforslag

Nettbrettet foreslår ord mens du skriver, slik at du kan skrive raskt og mer nøyaktig. Ordforslag er kanskje ikke tilgjengelige på alle språk.

Når du begynner å skrive et ord, foreslår nettbrettet mulige ord. Når ordet du vil ha vises i forslagslinjen, velger du ordet. Trykk og hold inne forslaget for å se flere forslag.

Tips: Hvis det foreslåtte ordet er merket med fet skrift, bruker nettbrettet det automatisk til å erstatte ordet du skrev. Hvis ordet er feil, trykker du og holder det inne for å se et par andre forslag.

Hvis du ikke vil at tastaturet skal foreslå ord mens du skriver, slår du av tekstkorrigering. Trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata > Skjermtastatur. Velg tastaturet du vanligvis bruker. Trykk på Tekstkorrigering og slå av tekstkorrigeringsmetodene du ikke vil bruke.

Korriger et ord

Hvis du merker at du har feilstavet et ord, trykker du på det for å se forslag for å rette ordet.

Slå av stavekontroll

Trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata > Stavekontroll og slå Bruk stavekontroll av.