Användarhandbok för HMD Pulse Pro

Download

HMD Pulse Pro

Download

Batteritid

Förlänga batteritiden

Så här sparar du batteri:

1. Ladda alltid batteriet helt.
  2. Stäng av onödiga ljud, till exempel tryckljud. Tryck på Inställningar > Ljud och vibration och välj vilka ljud du vill behålla.
  3. Använd hörlurar i stället för högtalaren.
  4. Ställ in telefonens skärm så att den släcks efter en kort tid. Tryck på Inställningar > Display > Skärmens tidsgräns och välj en tid.
  5. Tryck på Inställningar > Display > Ljusstyrka. Justera ljusstyrkan genom att dra reglaget Ljusstyrka. Kontrollera att Anpassad ljusstyrka är inaktiverat.
  6. Hindra appar från att köras i bakgrunden.
  7. Använd platstjänster selektivt: stäng av platstjänster när du inte behöver dem. Tryck på Inställningar > Position och inaktivera Använd plats.
  8. Anslut till nätverk selektivt: Aktivera bara Bluetooth när det behövs. Använd Wi-Fi-anslutning i stället för mobildataanslutning när du ansluter till internet. Låt inte telefonen söka efter tillgängliga trådlösa nätverk. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Internet och inaktivera Wi-Fi. Aktivera flygplansläge om du lyssnar på musik eller använder telefonen på något annat sätt och inte vill ringa eller ta emot samtal. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet och slå på Flygplansläge. I flygplansläge frånkopplas anslutningar till mobilnätverket och enhetens trådlösa funktioner stängs av.