Användarhandbok för HMD Pulse Pro

Download

HMD Pulse Pro

Sätta i SIM-kort och minneskort

Sätt i korten

1. Öppna SIM- och minneskortfacket: Tryck in utmatningsverktyget i fackets hål för att skjuta ut facket.
  2. Sätt i nano-SIM-kortet i SIM-kortplatsen i facket med kontaktytan vänd nedåt.
  3. Om du har en telefon med dubbla SIM-kort sätter du i det andra SIM-kortet i SIM2-kortplatsen.
  4. Om du har ett minneskort placerar du det i minneskortplatsen.
  5. Skjut in facket igen.

Använd endast original-nano-SIM-kort. Användning av inkompatibla SIM-kort kan skada kortet eller enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Båda SIM-korten är tillgängliga samtidigt när enheten inte används, men när ett SIM-kort är aktivt, till exempel när du ringer ett samtal, kanske det andra SIM-kortet inte är tillgängligt.

Använd endast kompatibla minneskort som har godkänts för användning med enheten. Inkompatibla kort kan skada både kortet och enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Tips! För att ta reda på om din telefon kan använda 2 SIM-kort, se etiketten på försäljningsboxen. Om det finns två IMEI-koder på etiketten kan telefonen använda två SIM-kort.

Viktigt! Ta inte bort minneskortet när en app använder det. Om du gör det kan både minneskortet och enheten skadas, och data på kortet kan gå förlorade.

Tips Använd ett snabbt microSD-minneskort på upp till 256 GB från en känd tillverkare.