Användarhandbok för HMD Pulse Pro

Download

HMD Pulse Pro

Download

NFC

Om telefonen stöder NFC (närfältskommunikation) kan du hålla den mot andra enheter för att ansluta till dem, eller hålla telefonen mot taggar för att ringa någon eller öppna en webbplats. NFC-funktionen kan användas med särskilda tjänster och tekniker, till exempel tryck för att betala med din enhet. Dessa tjänster kanske inte är tillgängliga i din region. Kontakta nätoperatören för mer information om tillgängligheten till dessa tjänster.

Slå på NFC

1. Tryck på Inställningar > Anslutna enheter > Anslutningsinställningar > NFC.
  2. Slå på Använd NFC.

Innan du använder NFC måste du se till att skärmen och knapparna är upplåsta.

Använd NFC

NFC-området finns på telefonens baksida.

Om du vill ansluta telefonen till en annan telefon eller ett tillbehör eller bara läsa av NFC-taggar, behöver du bara trycka NFC-området på din telefon mot den andra enheten eller taggen.

Notera: Betal- och biljettappar eller tjänster tillhandahålls av tredje man. HMD Global lämnar inga garantier och ansvarar inte för sådana appar eller tjänster från tredje man. Det gäller bland annat support, funktioner, transaktioner och eventuell ekonomisk förlust. Om du har reparerat enheten kan du behöva installera om och aktivera korten som du har lagt till samt betal- eller biljettappen.

Koppla från det anslutna tillbehöret

Om telefonen inte behöver vara ansluten till tillbehöret längre kan du koppla från det.

Håll tillbehörets NFC-område mot telefonen en gång till.

Mer information finns i användarhandboken till tillbehöret.