Knappar och delar

Din telefon

Den här användarhandboken är avsedd för följande modeller: TA-1600 och TA-1688.

1. SIM- och minneskortplats
  2. Mikrofon
  3. Högtalare
  4. Baksidans upplåsning
  5. Kamera
  6. Blixt
  7. Anpassad tangent/Snabbtangent
  8. Kamera
  9. Lur
  10. Närhetssensor
  11. Volymknappar
  12. Ström-/låsknapp, fingeravtryckssensor
  13. USB-port

Vissa tillbehör som nämns i den här användarhandboken, till exempel laddare, headset och datakabel, kanske säljs separat.

Delar och kontakter, magnetism

Anslut inte enheten till produkter som genererar en utsignal eftersom det kan skada enheten. Anslut inte någon spänningskälla till ljudkontakten. Tänk på volymnivån om du ansluter en extern enhet eller ett headset som inte har godkänts för användning med denna enhet via ljudkontakten.

Delar av enheten är magnetiska. Enheten kan dra till sig föremål av metall. Placera inte kreditkort eller andra kort med magnetremsa nära enheten under längre perioder i sträck, eftersom korten kan skadas.