Nokia 105 (2017) – användarhandbok

Download

Nokia 105

Download

Få ut så mycket som möjligt av de två SIM-korten

Du kan använda två SIM-kort i din telefon och korten kan användas för olika ändamål.

Välj vilket SIM-kort som ska användas

1. Välj Meny > > Dual SIM, inställn..
  2. För att välja vilket SIM-kort som ska användas för samtal, välj SIM för samtal och välj Fråga v. gång, SIM1 eller SIM2.
  3. För att välja vilket SIM-kort som ska användas för meddelanden, välj SIM för meddelanden och välj Fråga v. gång, SIM1 eller SIM2.

Du kan också ange vilket SIM-kort du vill använda i vänteläge och namnge båda SIM-korten.