Nokia 105 (2017) – användarhandbok

Download

Nokia 105

Download

Skicka och ta emot meddelanden

Skriva och skicka meddelanden

1. Välj Meny > > Skapa medd..
  2. Skriv ett meddelande i fältet Meddelande.
  3. Välj Alt. > Skicka och lägg till en mottagare. Du kan ange ett telefonnummer eller lägga till en mottagare genom att välja Sök för att öppna Kontakter.
  4. Välj Skicka.

Skrivalternativ

Du hittar olika alternativ för att skriva meddelanden i Alt. när du har valt meddelandefältet. Du kan till exempel infoga symboler och spara och slänga meddelanden.

Du kan också öppna ordboken via Alt..

Meddelandealternativ

När du har fått meddelanden i telefonen öppnar du ett meddelande och väljer Alternativ. Rulla till Använd nummer och välj Alt. > Ring upp för att ringa avsändaren. Du kan ta bort konversationer och lägga till avsändaren på en spärrad lista.