Nokia 105 (2017) – användarhandbok

Download

Nokia 105

Download

Ta bort privat innehåll från telefonen

Om du köper en ny telefon eller vill slänga eller återvinna din telefon kan du ta bort dina personliga uppgifter och ditt privata innehåll. Tänk på att du själv ansvarar för att ta bort allt privat innehåll.

Ta bort innehåll från telefonen

När du tar bort privat innehåll från telefonen är det viktigt att tänka på om du tar bort det från telefonens minne eller från SIM-kortet.

1. Ta bort meddelanden genom att välja Meny > > Radera medd. . Vällj meddelandena som du vill radera.
  2. Ta bort kontakter genom att välja Meny > > Radera och välja om du vill radera kontakterna En i taget eller Radera alla.
  3. Ta bort samtalsinformation genom att välja Meny > > Radera och välja Alla samtal.
  4. Kontrollera att allt ditt privata innehåll har tagits bort.