Användarhandbok för Nokia 2.2

Download

Nokia 2.2

Download

Skydda din telefon med ditt ansikte

Du kan använda ansiktet för att låsa upp din telefon.

Ställ in Ansiktsigenkänning

1. Tryck på Inställningar > Säkerhet och plats > Ansiktsigenkänning. Om du inte har aktiverat skärmlås på telefonen trycker du på Ställ in skärmlåset.
  2. Välj vilken alternativ upplåsningsmetod du vill använda för låsskärmen och följ anvisningarna på telefonen.

Håll ögonen öppna och se till att ansiktet är fullt synligt och inte täckt av något, som en hatt eller solglasögon.

Obs: Upplåsning av telefonen med hjälp av ansiktsdata är mindre säkert än att använda fingeravtryck, mönster eller lösenord. Telefonen kan låsas upp av någon eller något med liknande utseende. Ansiktsigenkänningen fungerar inte alltid korrekt med stark bakgrundsbelysning eller för mörk eller ljus miljö.

Lås upp din telefon med ditt ansikte

För att låsa upp telefonen aktiverar du bara skärmen och tittar på kameran.

Om det inträffar ett fel under ansiktsigenkänningen och du inte kan använda alternativa inloggningsmetoder för att återhämta eller återställa telefonen på något sätt måste du lämna in telefonen på service. Detta kan medföra extra avgifter och att alla personliga data på telefonen raderas. Kontakta närmaste auktoriserade serviceverkstad för telefonen eller telefonåterförsäljaren för mer information.