Användarhandbok för Nokia 2.2

Download

Nokia 2.2

Download

Lagring

Kontrollera hur mycket minne som finns tillgängligt genom att trycka på Inställningar > Lagring.

Kontrollera tillgängligt minne i telefonen

Om telefonens minne börjar bli fullt bör du ta bort sådant du inte längre behöver:

• SMS, MMS och e-postmeddelanden
  • kontaktinformation
  • appar
  • musik, foton och videor.

Du kan också flytta innehåll, som foton och videor, till minneskortet.

För att kontrollera tillgängligt minne och hur det används, tryck på Inställningar > Lagring.

Ta bort nedladdade appar

Tryck på Play Butik > menu > Mina appar och spel, välj appen du vill ta bort och tryck på AVINSTALLERA.

Kopiera innehåll mellan telefonen och datorn

Du kan kopiera foton, videor och annat innehåll som du har skapat mellan telefonen och datorn för att visa eller lagra dem.

1. Anslut telefonen till en kompatibel dator via en kompatibel USB-kabel.
  2. Öppna en filhanterare på din dator och bläddra till din telefon.
  3. Dra och släpp objekt från telefonen till datorn eller från datorn till telefonen.

Se till att placera filerna i rätt mappar på telefonen. Annars kanske du inte kan visa dem.