Användarhandbok för Nokia 4.2

Download

Nokia 4.2

Download

Aktivera Wi-Fi

Det är i allmänhet snabbare och billigare att använda Wi-Fi-anslutning än mobildataanslutning. Om både Wi-Fi- och mobildataanslutning är tillgängligt används Wi-Fi-anslutning automatiskt.

Aktivera Wi-Fi

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Wi-Fi.
  2. Aktivera Använd Wi-Fi.
  3. Välj önskad anslutning.

Wi-Fi-anslutningen är aktiv när network_wifi visas i statusfältet högst upp på skärmen.

Viktigt: Använd kryptering för att göra Wi-Fi-anslutningen säkrare. Om du använder kryptering minskar risken för att andra kommer åt dina data.

Tips! Aktivera Wi-Fi för att förbättra positionsprecisionen om du vill spåra platser när satellitsignaler inte är tillgängliga, till exempel när du är inomhus eller mellan höga byggnader.