Användarhandbok för Nokia 4.2

Download

Nokia 4.2

Download

Sätta i SIM- och minneskort

Sätt i korten

1. Öppna SIM- och minneskortfacket: Sätt utmatningsverktyget i fackets hål och skjut ut facket.
  2. Sätt i nano-SIM-kortet i kortplats 1 i facket med kontaktytan vänd nedåt. Om du har ett andra SIM-kort sätter du in det i kortplats 2.
  3. Sätt in minneskortet i minneskortplatsen.
  4. Skjut in facket igen.

Använd endast original-nano-SIM-kort. Användning av inkompatibla SIM-kort kan skada kortet eller enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Använd endast kompatibla minneskort som har godkänts för användning med enheten. Inkompatibla kort kan skada både kortet och enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Viktigt! Ta inte bort minneskortet när en app använder det. Om du gör det kan både minneskortet och enheten skadas, och data på kortet kan gå förlorade.