Användarhandbok för Nokia 4.2

Download

Nokia 4.2

Download

Skicka och ta emot meddelanden

Håll kontakten med familj och vänner med SMS.

Skicka ett meddelande

1. Tryck på Meddelanden.
  2. Tryck på Börja chatt.
  3. Lägg till en mottagare genom att trycka på dialpad i fältet Till och skriva numret. Om mottagaren finns i kontaktlistan kan du börja skriva namnet och sedan trycka på kontakten. Om du vill skicka meddelandet till flera mottagare trycker du på Börja gruppkonversation, väljer alla mottagare och trycker på navigate_next.
  4. Skriv meddelandet i textrutan.
  5. Tryck på send.
Tips! Om du vill skicka ett foto i ett meddelande trycker du på Foton, trycker på fotot du vill dela och trycker på share. Välj Meddelanden.

Läsa ett meddelande

1. Tryck på Meddelanden.
  2. Tryck på meddelandet du vill läsa. Du kan också läsa meddelanden från aviseringspanelen. Dra nedåt från skärmens överkant och tryck på meddelandet.

Svara på ett meddelande

1. Tryck på Meddelanden.
  2. Tryck på meddelandet du vill besvara.
  3. Skriv svaret i textrutan under meddelandet och tryck på send.