Nokia 5 användarhandbok

Download

Nokia 5

Download

Ändra volymen

Om du har problem med att höra ringsignalen i stökiga miljöer eller om samtalsvolymen är för hög kan du ändra volymen med hjälp av volymknapparna på sidan av telefonen.

Anslut inte enheten till produkter som genererar en utsignal, eftersom denna kan skada enheten. Anslut ingen spänningskälla till ljudkontakten. Tänk på volymnivån om du ansluter en extern enhet eller ett headset som inte har godkänts för användning med denna enhet via ljudkontakten.

Ändra volymen för media och appar

Tryck på en volymknapp på sidan av telefonen så att volymstatusfältet visas. Tryck på keyboard_arrow_down och dra reglaget i volymfältet åt vänster eller höger.

Sätta telefonen i tyst läge

Tryck på en volymknapp på sidan av telefonen och tryck på notifications för att sätta telefonen i tyst läge.

Tips! Vill du inte ha telefonen i tyst läge men kan inte ta samtalet just nu? Tysta ett inkommande samtal genom att trycka på volym ned-knappen. Du kan också ställa in telefonen så att ringsignalen stängs av när du lyfter telefonen: Tryck på Inställningar > Rörelse > Lyft för att tysta.

Aktivera Rörelse om du vill kunna avvisa samtal snabbt: Tryck på Inställningar > Rörelse > Vänd för att avvisa samtalet. Vänd på telefonen vid ett inkommande samtal om du vill avvisa samtalet.