Nokia 5 användarhandbok

Download

Nokia 5

Download

Sätta i och ta ut SIM-kortet och minneskortet

Sätta i SIM-kortet och minneskortet

1. Öppna SIM-facket och minneskortfacket genom att sätta i det medföljande utmatningsverktyget i hålet vid respektive fack.
  2. Sätt i nano-SIM-kortet i kortplats 1 i facket med kontaktytan vänd nedåt. Om du har en telefon med dubbla SIM-kortplatser kan du antingen sätta ett andra SIM-kort eller ett minneskort i kortplats 2. Om din telefon har ett enda SIM-kortfack kan du bara sätta ett minneskort i kortplats 2.
  3. Skjut tillbaka SIM- och minneskortfacket på plats.1
Obs: Om du har en telefon för dubbla SIM-kort med ett enda SIM-kortfack, kan du inte använda två SIM-kort och ett minneskort samtidigt.

Ta ut SIM-kortet och minneskortet

Öppna SIM-kortfacket och minneskortfacket, ta ut korten och skjut tillbaka facken i kortplatserna.