HMD SKYLINE brugervejledning

Download

Oplad din telefon

Opladning af batteriet

1. Sæt en kompatibel oplader i en stikkontakt i væggen.
  2. Sæt kablet i telefonen.

Du kan oplade telefonen ved hjælp af trådløs opladning. Ved trådløs opladning må du kun bruge Qi-kompatible opladere.

Telefonen understøtter USB-C-kablet. Du kan også oplade telefonen ved at slutte den til en computer med et USB-kabel, men det tager måske længere tid.

Hvis batteriet er helt afladet, kan det tage flere minutter, inden opladningsindikatoren vises.

Opladermodel

Oplad din enhed med HHAD-033N-opladeren. HMD Global vil muligvis gøre flere batteri- eller opladermodeller tilgængelige til enheden. Opladningstiden kan variere afhængigt af enhedens funktioner. Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset og datakabel, sælges muligvis separat.

Hvis opladeren ikke er inkluderet i salgsæsken, skal du oplade din enhed ved hjælp af datakablet (inkluderet) og en USB-strømadapter (sælges muligvis separat). Du kan oplade din enhed med kabler og strømadaptere fra tredjepart, der er overholder USB 2.0 eller nyere og gældende landespecifikke regler og internationale og regionale sikkerhedsstandarder. Andre adaptere opfylder muligvis ikke gældende sikkerhedsstandarder, og opladning med sådanne adaptere kan udgøre en risiko for tab af ejendom eller personskade. Det anbefales at bruge en strømadapter med en indgang på 100-240V~50/60Hz 0,8A og en udgang på 15,0V/2,2A for at optimere opladningen af ​​din enhed.