HMD SKYLINE brugervejledning

Download

Beskyt telefonen med dit fingeraftryk

Tilføj et fingeraftryk

1. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed og privatliv > Enhedslås > Lås op med ansigt og fingeraftryk.
  2. Vælg, hvilken ekstra oplåsningsmetode du vil bruge til låseskærmen, og følg den vejledning, der vises på telefonen.

Lås telefonen op med din finger

Placer din registrerede finger på tænd/sluk-tasten.

Hvis der er en fejl i fingeraftrykssensoren, og du ikke kan bruge alternative logonmetoder til at gendanne eller nulstille telefonen på nogen måde, skal din telefon til service hos en autoriserede tekniker. Der skal muligvis betales et servicegebyr, og alle dine personlige data på telefonen kan blive slettet. Kontakt det nærmeste servicecenter for din telefon eller din telefonforhandler for at få flere oplysninger.