HMD SKYLINE brugervejledning

Download

Find en mistet telefon

Find eller lås telefonen

Hvis du mister telefonen, kan du måske finde den igen, låse den eller eksternt rydde indholdet, hvis du er logget ind på en Google-konto. Find min enhed er som standard aktiveret på telefoner, som er tilknyttet en Google-konto.

Hvis du vil bruge Find min enhed, skal din mistede telefon være:

• Tændt
  • Logget ind på en Google-konto
  • Forbundet til mobildata eller Wi-Fi
  • Synlig på Google Play
  • Placering slået til
  • Find min enhed er slået til

Når Find min enhed tilsluttes telefonen, vises telefonens placering, og telefonen modtager en underretning.

1. Åbn android.com/find på en computer, en tablet eller en telefon, som er tilsluttet internettet, og log ind på din Google-konto.
  2. Hvis du har flere telefoner, skal du klikke på den mistede telefon øverst i skærmen.
  3. Se på kortet, hvor telefonen er. Placeringen er omtrentlig og kan være unøjagtig.

Hvis din enhed ikke kan findes, viser Find min enhed den seneste kendte placering, hvis den er tilgængelig. Hvis du vil låse eller rydde telefonens indhold, skal du følge webstedets instruktioner.