HMD SKYLINE brugervejledning

Download

Gør din telefon personlig

Skift din baggrund

Tryk på Indstillinger > Baggrund og ikon > Baggrund og stil.

Skift telefonens ringetone

Tryk på Indstillinger > Lyd og vibration > Telefonringetone SIM1 eller Telefonringetone SIM2, og vælg tonen.

Skift din underretningslyd

Tryk på Indstillinger > Lyd og vibration > Standardlyd for underretninger.

Definer de programmerbare tasters funktioner

Med de programmerbare taster kan du for eksempel hurtigt ringe til dine nødkontakter eller åbne apps.

Tryk på Indstillinger > Tilpasset knap.

• For at vælge, hvad der skal ske, når du trykker på og holder den programmerbare tast nede, skal du trykke på Tilpasset knap > Tryk på og hold og vælge mellem de tilgængelige indstillinger. Hvis du vælger Ring til kontaktpersoner til nødstilfælde, bliver du bedt om at tilføje oplysninger om dine kontaktpersoner, hvis du ikke har gjort det endnu. Når du derefter trykker på og holder den programmerbare tast nede, ringer telefonen til den første af dine nødkontakter. Hvis der ikke bliver svaret, ringer telefonen til den næste kontaktperson til nødstilfælde. Ud over at ringe sender telefonen også et link til din placering i en besked til dine kontaktpersoner til nødstilfælde.
  • For at vælge, hvad der skal ske, når du dobbelttrykker på den programmerbare tast, skal du trykke på Brugerdefineret knap > Dobbelttryk og vælge fra de tilgængelige muligheder.
  • For at vælge, hvad der skal ske, når du dobbelttrykker på tænd/sluk-tasten, skal du trykke på Tænd/sluk-tast > Dobbelttryk og vælge mellem de tilgængelige indstillinger.