Brugervejledning til HMD T21

Download

Hjælpefunktioner

Du kan ændre forskellige indstillinger, så det er nemmere at bruge din tablet.

Gør teksten på skærmen større

1. Tryk på Indstillinger > Hjælpefunktioner > Tekst og visning.
  2. Tryk på Skriftstørrelse, og tryk på skyderen for skriftstørrelsen, indtil teksten har den ønskede størrelse.

Gør elementerne på skærmen større

1. Tryk på Indstillinger > Hjælpefunktioner > Tekst og visning.
  2. Tryk på Visningsstørrelse, og tryk på skyderen for visningsstørrelsen, indtil visningen har den ønskede størrelse.