Brugervejledning til HMD T21

Download

HMD T21

Download

VPN

Du har muligvis brug for en VPN-forbindelse (virtuelt privat netværk) for at få adgang til din virksomheds ressourcer, f.eks. intranet og virksomhedsmail. Eller måske skal du bruge en VPN-tjeneste til private formål.

Kontakt virksomhedens it-administrator for at få oplysninger om VPN-konfigurationen, eller gå ind på din VPN-tjenestes websted for at få flere oplysninger.

Brug en sikker VPN-forbindelse

1. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > VPN.
  2. Hvis du vil tilføje en VPN-profil, skal du trykke på add.
  3. Skriv profiloplysningerne i overensstemmelse med instruktionerne fra virksomhedens it-administrator eller VPN-tjenesten.

Rediger en VPN-profil

1. Tryk på settings ud for et profilnavn.
  2. Rediger oplysningerne efter behov.

Slet en VPN-profil

1. Tryk på settings ud for et profilnavn.
  2. Tryk på GLEM.