Brugervejledning til HMD T21

Download

HMD T21

Download

Find en tablet, du har mistet

Find eller lås din tablet

Hvis du mister din tablet, kan du måske finde den igen, låse den eller eksternt slette indholdet på den, hvis du er logget på din Google-konto med din tablet. Find min enhed er som standard aktiveret på tablets, som er tilknyttet en Google-konto.

Hvis du vil bruge Find min enhed, skal din mistede tablet være:

• tændt
  • logget på en Google-konto
  • tilsluttet til mobildata eller Wi-Fi
  • synlig på Google Play
  • have placering slået til
  • have Find min enhed slået til

Når Find min enhed opretter forbindelse til din tablet, vises din tablets placering, og tabletten modtager en underretning.

1. Åbn android.com/find på en computer, en tablet eller en telefon, som er tilsluttet internettet, og log på din Google-konto.
  2. Hvis du har mere end én tablet, skal du klikke på den, du har mistet, på skærmen.
  3. På kortet kan du se, hvor din tablet er. Placeringen er omtrentlig og kan være unøjagtig.

Hvis din tablet ikke kan findes, viser Find min enhed den seneste kendte placering, hvis den er tilgængelig. Hvis du vil låse din tablet eller slette dens indhold, skal du følge webstedets instruktioner.