Brugervejledning til HMD T21

Download

HMD T21

Download

Beskyt din tablet med dit ansigt

Konfigurer ansigtsgodkendelse

1. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Ansigtslås.
  2. Vælg, hvilken ekstra oplåsningsmetode du vil bruge til låseskærmen, og følg den vejledning, der vises på din tablet.

Hold øjnene åbne, og sørg for, at dit ansigt er fuldt synligt. Det må ikke være dækket af noget som f.eks. en hat eller solbriller.

Bemærk: Brug af ansigtsdata til at låse din tablet op er mindre sikkert end en adgangskode eller et mønster. Din tablet kan blive låst op af nogen eller noget, der ligner dig. Ansigtslåsen fungerer muligvis ikke korrekt med baggrundslys eller et sted, der er for mørkt eller lyst.

Lås din tablet op med dit ansigt

For at låse din tablet op skal du blot aktivere skærmen og se på frontkameraet.

Hvis der er en fejl i sensoren til ansigtsgenkendelse, og du ikke kan bruge alternative logonmetoder til at gendanne eller nulstille din tablet på nogen måde, skal din tablet til service. Der skal muligvis betales et servicegebyr, og alle dine personlige data på din tablet kan blive slettet. Kontakt det nærmeste autoriserede servicecenter for din tablet eller din tabletforhandler for at få flere oplysninger.