Brugervejledning til Nokia 105 (2017)

Download

Skift startskærmens udseende

Skift startskærmens udseende med skærmindstillinger.

Vælg en ny baggrund

Du kan skifte baggrunden på din startskærm med indstillingen Baggrund.
  1. Vælg Menu > > Skærm-indstillinger > Baggrund.
  2. Vælg baggrund og derefter indstillingen for placering af baggrunden på skærmen.

Vis dato og klokkeslæt

Du kan vælge, om dato og klokkeslæt skal vises på telefonens startskærm.

1. Vælg Menu > > Tidsindstillinger > Visning af klokkeslæt og dato.
  2. Vælg Vis ur, hvis de skal være synlige på startskærmen.

Hvis du ønsker, at telefonen skal opdatere klokkeslættet automatisk, skal du indstille Autoopdat. af dato og ur til Til.