Brugervejledning til Nokia 105 (2017)

Download

Gendan fabriksindstillingerne

Du kan gendanne fabriksindstillingerne i denne indstilling. Men pas på, for du mister alle tilpasninger og alle data, som du har føjet til telefonen.

Nulstil telefonen

Der kan ske uheld, og telefonen kan holde op med at reagere. Du kan gendanne de oprindelige fabriksindstillinger, men pas på, for denne nulstilling fjerner alle data, som du har gemt i telefonhukommelsen samt alle dine tilpasninger.

Hvis du vil bortskaffe telefonen, skal du være opmærksom på, at du selv har ansvaret for at fjerne alt privat indhold.

Du skal bruge sikkerhedskoden for at kunne gendanne telefonens oprindelige indstillinger. Hvis du vil nulstille din telefon til de oprindelige indstillinger og fjerne alle dine data, skal du taste *#7370# på startskærmen.

1. Vælg Menu > > Gendan fabriksindstillinger.
  2. Indtast sikkerhedskoden. Der er ikke flere bekræftelser, når du vælger OK, men telefonen nulstilles, og alle data fjernes.