Brugervejledning til Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Indstillinger for Gå til

Du kan føje hurtige links til forskellige programmer og indstillinger til Gå til.

Rediger Gå til indstillinger

I nederste venstre hjørne finder du Gå til, og når du vælger denne funktion, får du adgang til forskellige programmer og indstillinger. Du kan ændre programmerne og indstillingerne efter dine behov.
  1. Vælg Menu > > Gå til indstillinger.
  2. Vælg Valgmuligheder.
  3. Rul til en genvej, som du vil tilføje på listen Gå til på startskærmen, og Markér dem.
  4. Vælg Udført for at forlade listen og Ja for at gemme ændringer.

Du kan også reorganisere din Gå til-liste.

1. Vælg Planlægning.
  2. Rul til et element, som du vil flytte, og vælg Flyt.
  3. Vælg, om du vil flytte det op, ned, til toppen eller til bunden af listen.
  4. Vælg Tilbage for at forlade listen og Ja for at gemme ændringer.