Brugervejledning til Nokia 105 (2017)

Download

Nokia 105 (2017)

Download

Konfigurer og tænd telefonen

Sådan indsætter du SIM-kort, hukommelseskort og batteri og tænder telefonen.

Mini-SIM

Mini-SIM
Vigtigt! Denne enhed er designet til kun at blive brugt med et mini-SIM-kort. Brug af SIM-kort, der ikke er kompatible, kan beskadige kortet eller enheden og kan ødelægge de data, der er gemt på kortet.
Bemærk! Enheden skal slukkes, og opladeren og andre enheder skal frakobles, inden coverne tages af. Undgå at berøre elektroniske komponenter, når du skifter coverne. Enheden skal altid opbevares og anvendes med coverne på.

Konfigurer og tænd telefonen (enkelt SIM-kort)

Konfigurer og tænd telefonen (enkelt SIM-kort)
  1. Anbring fingerneglen i den lille slids i bunden af telefonen, løft coveret, og tag det af.
  2. Løft batteriet ud, hvis det sidder i telefonen.
  3. Skub SIM-kortet ind i SIM-kortslidsen med kontaktområdet nedad.
  4. Placer batterikontakterne ud for hinanden, og sæt batteriet ind.
  5. Sæt bagcoveret på plads igen.

Konfigurer telefonen (dobbelt SIM-kort)

Konfigurer telefonen (dobbelt SIM-kort)
  1. Anbring fingerneglen i den lille slids i bunden af telefonen, løft coveret, og tag det af.
  2. Løft batteriet ud, hvis det sidder i telefonen.
  3. Skub det første SIM-kort ind i SIM-kortslids 1 med kontaktområdet nedad. Skub det andet SIM-kort ind i SIM-kortslids 2. Begge SIM-kort er tilgængelige på samme tid, når enheden ikke benyttes, men når det ene SIM-kort er aktivt, f.eks. når du foretager et opkald, er det andet kort muligvis ikke tilgængeligt.
  4. Placer batterikontakterne ud for hinanden, og sæt batteriet ind.
  5. Sæt bagcoveret på plads igen.

Tænd telefonen

Tryk og hold på .

Tag SIM-kortet ud

Åbn bagcoveret, tag batteriet ud, og skub SIM-kortet ud.