Vaihda taustakuva

Valitse uusi taustakuva

Voit vaihtaa aloitusnäytön taustakuvan Taustakuva-asetuksella.
  1. Valitse Valikko > > Näyttö-asetukset > Taustakuva.
  2. Valitsemalla Oletus näet käytettävissä olevat taustakuvat.
  3. Vieritä taustakuvan kohdalle ja valitse Näytä, jos haluat tarkistaa, miltä se näyttää näytössä.
  4. Valitse Valitse ja sitten vaihtoehto, jolla voit asetella taustakuvan näyttöön.

Voit valita taustakuvan myös puhelimessa olevista valokuvista.